tiistai 25. helmikuuta 2014

Jämälanka sydämiä ja arvonnan voittaja

 Tervetuloa kaikille uusille lukijoille. Oon teistä uusista ja tietenkin myös vanhoista tutuista lukijoista ikionnellinen :). Ennen, kun arvonnan voittaja selviää näytän mitä oon virkkaillut ja värkkäillyt.
Löysin ohjeen virkattuihin sydämiin ja hetihän niitä oli päästävä kokeilemaan. Lankana käytin vanhoja jämälankoja. Toinen oli vailinainen kerä 7 veljestä, toisesta en oo ihan varma.

 Laitoin vanhaan lasipurkkiin sytykeruusuja ja koristeeksi virkkasin sydämen.

Sytykeruusut on nyt takan päällä kätevästi odottamassa takan sytyttäjää.

Virkkaamisen/sydänten makuun, kun pääsin niin niitä alkoi syntymään enemmänkin. En edes tiennyt mihin sydämet laittaisin, kunhan vaan virkkailin. Tuohon ikkunanpokaan ne nyt päätyivät ainakin toistaiseksi. Ohjeen sydämeen löydät täältä. Ja sitten siihen arvontaan!

Tittididittitii:
Arvonnan voittaja on:
True Random Number Generator 66 En saanut sitä koko kuvaa, mutta siis 112 arpaa oli mukana arvonnassa ja 66 arpa voitti.
Voittaja on:
Liisax: Mahtava palkinto! Kolmella arvalla mukaan! :)

Onneksi olkoon Liisax!! Nämä lähtee postissa sulle, kunhan laitat yhteystietoja tännepäin :) Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

15 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle! On ne nuo sydämet kivoja, pitäsköhän minunkin kokeilla noiden virkkausta :)
  Sytykeruusuja kastelin tänäänkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohje oli aika yksinkertainen. Täytteeksi laitoin vanhasta tyynystä vanua. Mun pitäis saada jostain kynttilänjämiä, että sais lisää ruusuja. Niitä kuluu meillä aika paljon :)

   Poista
 2. Eikä! IIK!! Ihan mahtavaa!! :D KIITOS!! Ihan huippujuttu! Laittelen hetimmiten osotetietoja tulemaan.

  VastaaPoista
 3. Tuo edellisessä postauksessa oleva haaste on aikast kiva. Pitää vaan ensin etsiä valokuva-albumit. Kivat nuo sydämet tuossa pokan päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuota haastetta oli ihan kiva tehdäkin. Saa sydämet olla tuossa ainakin jonkin aikaa. Kesällä viimeistään täytyy yritää keksiä jotain kesäisempää :)

   Poista
 4. Suloisia pikkusydämiä!! Kivasti sopivat niin purkkiin, kuin ikkunapokaankin :)
  Onnea Liisaxille voitosta! Saipa ihanan palkinnon!! (Himputti, koskakohan mä voitan jostain jotain :P )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanette. Juu sanoppa. Mulla ei oo ikinä arpaonnea itsellä. Kiva järjestää näitä, kun tietää saavansa jonkun iloiseksi :)

   Poista
 5. Liisaxille paaaljon onnea!! Mulla oli pari vuotta sitten kamala hinku virkata nuita syrämiä ja niitä sitten kanssa roikkuu joka puolella ja lahjaksikin niitä mennyt.. Mutta ihania ovat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla,että muillekin nämä on aiheuttanut outoa riippuvuutta:D. Sytämmiä oli vaan virkattava lisää ja lisää,mutta lahjansaajat olivat varmasti sielä suunnalla onnellisia :)

   Poista
 6. Mitä söpöläisiä! Ihanata viikonloppua sinulle Tuija!

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Se tuo hyvän mielen :)