sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Terassin sisustaminen jatkuu

Kerroin viime postauksessa, että haaveilen riippumatosta ja telineestä terassillemme. Haave toteutui ja Biltemasta kotiutin terassillemme em. telineen mattoineen. Kiitos vaan Rouva Kivitikalle vinkistä :)


Tämä osa terassista ei ole siis katettu, joten täytyy miettiä mitä voi taivas alle  laittaa, kun kaikkea en jaksa joka kerta rehata katteen alle sateelta suojaan. Riippumatto telineineen on uusi, mutta matto löytyi omasta varastosta ja on vielä muovia, joten ei niin haittaa sateetkaan. Telineen takana oleva pöytä on ollut parvekkeella jo aiemminkin. Pitsiliinan olen saanut askartelukäyttöön, mutta se päätyikin parvekkeen pöytää koristamaan toistaiseksi. Oranssi ei kuulu lempiväreihini, joten mietin jo sitäkin, että mitähän tuolle liinalle kävisi, jos sen värjäisi. No mutta olkoon tuossa toistaiseksi, kunnes vastaan tulee jostakin parempi vaihtoehto. Pöydällä oleva  lintuhäkki odottelee vielä jotakin kivaa sisältöä.


Tuo riipumatto on täydellisen kokoinen. Riittävän leveä, että, jos tulee kylmä niin reunat voi kääntää peitoksi, eikä ole todellakaan hinnalla pilattu. Suosittelen jos on riippumatto hakusessa. Telinekin on hintaansa nähden ihan ok. Sellaiset puiset kauniit telineet maksaa sen verran, että en edes viitsi niistä haaveilla, joten tyydyn tähän tyytyväisenä. Pari kertaa oon tuossa ehtinyt makailla hyvän kirjan parissa  ja on kyllä aika täydellistä. Voi kumpa nämä helteet vielä jatkuisivat.

Kesäkukkiakin on tullut ostettua. Muutamia vuosia sitten ostimme tämän takorautaisen telineen, johon saa amppelin laitettua. Kaivoin senkin varastosta ja kivaltahan tuo näyttää. En oo viimeisen päälle viherpeukalo, joten hirveän paljon en malta kukkiin rahaa laittaa. Tälle kesää on tosin vähän suurempia viherpeukalo suunnitelmia, mutta siitä lisää todennäköisesti seuraavassa postauksessa. 


Viikonloppuun on kuulunut mm. häissä vierailu. Hääparille tein kortin Sarah Kay:n leimasimella. Unohdan useimmiten kuvata tekemiäni kortteja, joten täytyy yrittää laittaa näitä aina tänne, kun muistan kuvata.


Täällä jännitetään Suomea yllä olevin herkuin. Peukut pystyyn, että Suomi voittaa!

12 kommenttia:

 1. Sehän sopii tuonne kuin nakuutettu :-D
  Hieno homma!

  VastaaPoista
 2. Oikein leppoisia hetkiä terassilla ja makoisia unia riippumatossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun nyt vaan tarkenisi siinä taas oleilla!

   Poista
 3. Kyllä kelpaa tuossa riippukeinussa köllötellä. Tosin kelit meni nopeasti todella huonoksi. Meillä on ollut tänään niin kylmä, että ihan tuntui syksyiseltä. Hyvännäköisiä herkkuja ;) Ihana tuo sinun takorautainen amppeli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onneksi ehdin tuota edes vähän testata ennen kun kesä taas meni ohi..

   Poista
 4. Kivalta terassi näyttää.. hauska tuo takorautajalka<3
  Mullakin muuten tuollainen riippumattojalka varastossa, tarttis vissiin ottaa käyttöön taas, kivahan siinäkin on löllöillä. Muksaa viikkoa sinne=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hae se ihmeessä pois sieltä varastosta :) Tai siis viimeistään sitten kun pihalla taas tarkenee olla :)

   Poista
 5. Oooh,riippumatto!! Mä varmaan nukahtaisin tuohon heti :) Nautihan siis munkin puolesta,sitten kun säät taas sallii. Täällä on ainakin ihan järkyttävän kylmä,höh :(

  VastaaPoista
 6. Niitä parempia säitä täällä kovasti odotellaan jo myöskin :) Tällä hetkellä täytyis pukea villavaatteet päällen, että tarkenis :/

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Se tuo hyvän mielen :)