maanantai 29. syyskuuta 2014

Kiikkustuoli

Ensinnäkin tuhannet kiitokset teidän kommenteista viime postaukseen. Taas yksi syy lisää miksi bloggaamista ei kannata ainakaan lopettaa! Toisekseen nythän mä vasta hokasin, että jotain on jäänyt esittelemättä. Joskus tammikuussa esittelin teille keinutuoliprojektini.


Tuoli on ollut keväästä asti valmis, mutta kuvaaminen on vähän jäänyt. Kiikkustuoli on sopinut oikein hyvin takan eteen kuten ajattelinkin. Maalasin loppujen lopuksi keinun kahteen kertaan valkoisella maalilla ja olen ollut siihen tyytyväinen.


Keinun alle virkkasin Aura-maton. En tehnyt matosta aivan niin isoa, kuin tuossa ohjeessa oli, koska siitä olisi tullut muuten liian iso.


Hyvää viikonloppua!

12 kommenttia:

 1. Ihana kiikkutuoli, tuossa takan vieressä on varmasti rentouttavaa keinahdella.

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuossa kiikussa kelpaa keinua takkatulen lämmössä. kaunis tuo matto. Itse kun en ole oikein noita virkkausintoisia enää. Mutta eihän sitä koskaan tiedä. :) Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matonkuteista virkkaa ihan mielellään, kun työ edistyy niin nopeasti. Pöytäliinan virkkaamiseen into ei kyllä taitaisi minullakaan riittää.

   Poista
 3. Oi,onpa ihana! Ja vielä takan edessä <3 Mä nukahtaisin tohon varmaan :D Ja niin nätti tuo mattokin. Hitsit, pitäiskö munkin vihdoinkin yrittää tuollaista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, jos siinä ois joskus aikaa istua niin rauhassa :D Koita ihmeessä. Palkitsevaa hommaa :)

   Poista
 4. Keinutuolista tuli upea. Ja ihanan maton olet tehnyt, sopii hyvin keinutuolin alle :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Joo aiempaan verrattuna kyllä :) Toisista kohdista huomaa, että tuoli ei aivan uusi ole, mutta se on vain etu :)

   Poista

Jätä kommentti. Se tuo hyvän mielen :)