perjantai 20. helmikuuta 2015

Tuunailua, ystävänpäivää ja laskiaista

Siitä se ajatus sitten lähti.. Tyttösen junarataa on säilytetty kenkälaatikossa ja oon tuota kenkälaatikkoa katsellut jonkun aikaa siihen malliin, että mitähän sille kekkais.

Tyttösen huoneessa näyttää tältä. Halusin laatikkoon ainakin huoneessa olevaa keltaista väriä. Kaapista löytyi vanha keltainen lakana+ kangasväriä ja sopivasti kuivahtanut appelsiini. Ajattelin ensin käyttää perunaa, mutta appelsiini voitti

Liimasin Decoubage lakalla kankaan laatikon päälle. Erikeepperikin olisi varmasti ajanut saman asian, mutta sitä ei ollut. Tämä kuva on jotenkin hassusti valottunut, kun tuo keltainen näyttää noin haalealta, mutta ei anneta sen häiritä.

Valmis! Näyttää huomattavasti pirteämmältä nyt. Tykkään itse tuosta appelsiinin jäljestä kovasti.

Ystävänpäiväkin oli ja meni. Kortteja lähetin vaan pari. Niihin hyödynsin Taikalehdessä olleita papereita ja digilemoja.

Leivoin viime viikonloppuna pullia ja se on niin harvinaista, että täytyihin siitä ottaa todistusaineistoa. Tykkään kyllä leipoa, mutta meillä syödään niin vähän pullia ja muita leivonnaisia. Ehkä senkin vuoksi, että niitä on niin harvoin tarjolla ja hyvä niin.

Pitihän niistä pullista tehdä tietenkin laskiaispullia. Huomenna juhlitaan kaksi vuotiasta neiti Nöppistä ja vaikka laskiainen jo menikin niin näitä ainakin tarjolla juhlissa. Synttäreistä lisää seuraavalla kerralla. Minä jatkan leipomista vapaapäivän ja synttäreiden kunniaksi.

3 kommenttia:

 1. Appelsiinilla tuli upeaa jälkeä, ja koko laatikko on tosi kaunis.
  Onnea neiti Nöppikselle :)

  VastaaPoista
 2. Hieno laatikko tuli ja appelsiini oiva leimasin tuohon laatikkoon. Hienon näköisiä laskiaispullia. Kelpaa tarjoilla neiti Nöppisen synttäreillä ja onnittelut myös minulta. terkuin Liisa

  VastaaPoista
 3. Tulipa pirtsakka laatikko!
  Myöhästyneet onnittelut Nöppikselle <3

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Se tuo hyvän mielen :)