perjantai 3. tammikuuta 2014

Haaste: Aikaa ystävänpäivään

Tykkään osallistua erilaisiin haasteisiin ja löysin taas yhden kivan.  Haasteen löysin Marikan blogista Jouttenranta. Haasteeseen mahtuu maks. viisi ensimmäisenä ilmoittautunutta mukaan. Ilmoittautuneet saavat minulta jotain itsetehtyä tai jotain minulle tarpeetonta. Vastaavasti osallistujat lähettävät minulle jotakin samalla ajatuksella.

Osallistumaan pääset laittamalla sähköpostiosoitteesi kommenttiboxiini, niin voidaan vaihtaa osoitteita. Aikaa haasteen suorittamiseen on ystävänpäivään eli 14. 2 asti.

Lahjan ei tarvitse olla mitään suurta. Ajatus on tärkein! Haasteen voi ottaa mukaansa omaan blogiin ja sitä voi muokata mieleisekseen.

Toivottavasti innostutte tästä myös. Mulla ainakin jo raksuttaa  ja sormet syyhyää mitä kivaa voisin tehdä :)

Kuten jo tuossa edellä mainitsin, niin tykkään osallistua haasteisiin. Näillä rokki-tossuilla osallistuin Kotipellon Tannin tossu-haasteeseen. Ideana oli siis tehdä kierrätysmateriaalista tossut.
Tossut tein vanhoista farkuista ja koristeluun käytin niittejä, jotka ovat aiemmin koristaneet tuunaamiani farkkushortseja. Palat tossuihin leikkasin 9,5x9,5cm pahvin palaa apuna käyttäen. Laiskana ompelin tossut yhteen ompelukoneella käsin ompelun sijasta. En tiedä oliko saumanvarani liian reilu vai johtuuko siitä, että farkkukangas ei jousta,mutta melko pienet tossuistani tuli, joten sattuneesta syystä rokkitossut menevät lahjaksi.
Tossujen ohjeeseen pääset suoraan tuosta Kotipellon linkistä. Kiitos Tannille, että viitsi järjestää tällaisen haasteen :)
Haasteellisissa tunnelmissa aloitetaan viikonloppu! Kivaa ja haasteellista (jos haluat) viikonloppua!

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No mä jo aattelinkin, että sun on ainakin pakko osallistua, kun tiedän jo mitä sulle annan :) Muuten ei ookkaan ollut vielä mitään osallistuja ryntäystä, mutta onhan tässä aikaa:)

   Poista
  2. Mitähän jännää oot keksinyt :) Mun pitänee vielä miettiä mitähän tekisin.

   Poista
 2. Tanni tahtoo mukaan!! Vieläkö mahtuu..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mukaan vaan Tanni! Kiva kun osallistut :) Laita mun s.postiin osoitteesi jossain välissä, kun ehdit.

   Poista
 3. Tannin blogista tänne surffasin ja heti näpsäytin itseni lukijaksi. Terkkuja Eskurista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit tänne! Tervetuloa :) Täytyypä tulla vastaviereilulle :)

   Poista

Jätä kommentti. Se tuo hyvän mielen :)