lauantai 15. helmikuuta 2014

kutistemuovikoruja, suklaalevykortteja ja ihania yllätyksiä

Hyvää ystävänpäivää! Ystävänpäivähän pitäisi olla jokapäivä, joten voin kai toivotella sitä vielä näin päivän myöhässäkin? Tervetuloa uusille lukijoille! Teitähän on täällä jo vaikka ja kuinka. Hieno juttu! Toivottavasti viihdytte jatkossakin mukana :)

Tein kutistemuovista bambikorvikset ja kaulakorun. Netistä tulostin pari Bambin kuvaa, jotka piirsin kutistemuoville ja laitoin uuniin kutistumaan. Mies kyseli, koska täytyy huolestua, kun istuin uunin edessä ja kerroin kuinka bambi heittää voltteja uunissamme. Tuo kutistemuovi käyttäytyy uunissa melko jännittävästi ennen, kun kutistuu oikeaan kokoonsa. Nämä lähetin yllätykseksi ystävälleni Turkuun. Nämä korut olivat, niin hänen näköisiä, että tiesin jo tehdessäni kenelle nämä päätyvät.

Ystävänpäivä haasteen kautta sain, niin ihania ystävävanpäivä yllätyksiä. Kattokaa nyt muutkin mitä ihanuuksia paketeista paljastui.

Kotipellolla -blogin Tannilta sain nämä yllä olevat ihanuudet. Tanni oli kierrätysmateriaaleja hyödyntäen ommellut tuon kangaskranssin. Lisäksi paketissa oli virkattu tiskirätti ja aivan ihana ruosteinen kynttiläpidike. Unohtamatta tuota söpöä korttia. Oon jotenkin huono tarttumaan ite ompelukoneeseen, joten arvostan aina muiden tuotoksia sillä saralla.

Jouttenranta- blogin Marikalta  sain kauniin romanttisen tyynyliinan ja keksejä koristelemassaan pussissa sekä itsetekemänsä hienon kortin. Nam, keksit oli hyviä ja katosivat pussista vähän liiankin nopeasti.

Siskoltani Maakariko- blogista sain betonilyhdyt, herkullista suklaata ja Vintage-henkisen kortin. Taina meinasi,että voin tuunata noita lyhtyjä, jos haluan, mutta en usko,että niille mitään suurempia teen, kun tykkään, että lyhdyt on rouhean kauniita tuollaisenaan. Aivan ihania kaikki saamani jutut! Vieläkin näitä täällä huokaillen ihastelen! Kiitos teille jokaiselle tuhannesti!!


Tannille, Marikalle ja Tainalle tein suklaalevykortit. Ohjeen näihin kortteihin löysin Paulalta Me piipertäjät-blogista. Ihastuin tuohon ohjeeseen tosi paljon ja uskon,että näitä tuun tekemään jatkossakin vielä monia. Näitä oli tosi kiva tehdä. Mukavaa vaihtelua tavallisista korteista.

Paketteihin päätyi vielä yhdet itsetekemäni jutut. Tannille avaimenperät, Tainalle lusikkakoru ja Marikalle kahvisaippuaa.

Kivaa viikonlopun jatkoa!

14 kommenttia:

  1. Kyllä olet kivoja paketteja saanut. Ja kivoja olet itsekin tehnyt :) Tuo lusikkakoru varsinkin oli minun mieleen, ihana idea. Ja bambikorusarja. Mistä tuota kutistemuovia saa? Sunnuntain jatkoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vanhoille palkintolusikoille on löytynyt uutta käyttöä. Oon tehnyt noita lusikkakoruja enemmänkin, täytyy tehdä niistä oikein oma postaus :) Kutistemuovia pitäisi löytyä oikeastaan kaikista askarteluliikkeistä. Tosi kivaa ainetta ja monia mahdollisuuksia :-) Kivaa sunnuntai iltaa!

      Poista
  2. Upeita ovat kaikki lahjat, ne jotka sait ja ne jotka annoit:))

    VastaaPoista
  3. Ai miten ihania juttuja. Mistä nuo avaimenperät on tehty? Tosi kivan näköiset ja nuo suklaalevykääreet, tosi söpöt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo avaimenperät on myös kutistemuovia. Valkoiselle kutistemuoville oon leimaillut nuo rekkarit ja sen jälkeen uuniin kutistumaan :-)

      Poista
  4. Wau- ihania juttuja olet tehnyt sekä saanut!! Tuo lusikkakoru on aivan mahottoman hieno!! Niin mahtava idea! Ihastuin itsekin tuohon "suklaa-korttiin" jotenka nappaan myös idean matkaani, oli niin kauniskin - Ja hei unohtamatta avamenperiä - ne on niin mageet!!! Kiitos, kiitos Ihanainen!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää jatkossa, että lusikkakoru voisi olla sielläkin mieleinen ;). Noihin suklaakortteihin saatttaa jäädä koukkuun, niin hauska idea se on. Kiitos itelles noista ihanuuksista!! Saas nähdä maltanko ottaa tuota tiskirättiä käyttöön, jotenkin tuntuu rikolliselta pyhkiä likaa, jollakin noin nätillä. Tuo sopis esim. nuken peitoksi :D

      Poista
  5. Onnea vaan lahjoista! Aina on mukava saada yllätyspaketteja ;)
    En ole ennen nähnytkään tai kuullut tuollaisesta kutistemuovista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. Aina yhtä kutkuttavaa avata paketteja :) Tuosta kutistemuovista on kyllä moneksi :)

      Poista
  6. En olekaan itse vielä kokeillut kutistemuovia. Nuo bambit on ihanan söpöt. Kiitoksia vielä saippuasta ja suklaasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä kokeilemaan :-) Kiitos, vaan itelles, niin kivoista lahjoista!!!

      Poista
  7. Tulipa ihanat suklaakortit! Kiva, kun kokeilit ohjettani :)

    VastaaPoista

Jätä kommentti. Se tuo hyvän mielen :)