tiistai 23. joulukuuta 2014

Roskista joulua!

Se olisi sitten joulu ovella. Täällä ollaan valmiita, joten tervetuloa vaan. Tässä vielä pari kierrätysaiheista tekemääni juttua.

Pohjana kanaverkkoa ja päälle toimiston paperisilpusta ja vedestä tehtyä paperimassaa. Rusetiksi pitsiä. Tämän tekeminen jäi sen verran viime tinkaan, että täytyy testailla myöhemmin lisää. Teko oli helppoa, mutta vaatii monta päivää aikaa, että massa ehti kuivua välissä. Ostin viime vuonna Tiimarin poistomyynnistä patterilla toimivat ledit sillä ajatuksella, että joskus niille vielä tulee käyttöä ja tulihan niille ;)

Tämän poron ohje on viimeisimmästä Taika-lehdestä. Poro on helppo ja nopea tehdä ja vessapaperirullia löytyy taatusti jokaisen kotoa. Suosittelen huomenna testaamaan, jos lasten kanssa alkaa joulupukin odotus pitkästyttämään. Ensin piirretään mallin mukaan ohje ja sitten leikataan viivoja pitkin. Kohta porojengi onkin jo valmiina vetämään joulupukin luokse lasten kilttien.

Tämä koriste on tehty myös tuhottavien papereiden paperisilpusta, punaisesta paperista ja vedestä tehdystä paperimassasta piparimuottia apuna käyttäen. No mutta pidemmittä puheitta:


5 kommenttia:

Jätä kommentti. Se tuo hyvän mielen :)