tiistai 4. helmikuuta 2014

Pitsiliinaruusuja ja koruhenkari

Hyvää helmikuuta! Tervetuloa uusille lukijoille, kiva, kun ootte löytäneet tänne. Oon teistä ja kaikista kommenteista mitä blogiini jätätte erittäin onnellinen. (Paitsi, niistä Englanninkielisistä missä suositellaan laihdutuksen tueksi, jotakin proteiineja.) Ei sillä, että varmasti tarvetta olisi muutama kilo pudottaa, eivät vaan jotenkaan liity blogini teksteihin nuo kommentit :D Onko teille muille tullut vastaavia?


Halusin kokeilla miten pienet pitsiliinat taipuu ruusuiksi. Ihan hyvinhän nuo taipui, vaikkakin kovettamisen jälkeen leikkaaminen oli vähän työlästä. Kovettaminen auttaa kuitenkin siihen, että langat ei lähde purkaantumaan. Ohjeen ruusuihin löydät täältä.

Liinat näytti alunperin tällaisilta. Tässä ne on jo kovetettuja, joten ovat sen takia noin tönkköjä.

Vessa "rempan" takia jouduin keksiä pikaisesti uuden säilytysratkaisun koruilleni. Maalasin vanhan henkarin valkoiseksi ja naputtelin pieniä nauloja, johon koruja saa roikkumaan. Toinen ruusuista pääsi koruhenkariani jo koristamaan. Ruusun takana on rintaneulan tausta, joten sitäkin voi käyttää halutessaan koruna. Isommalle ruusulle en oo vielä keksinyt mitään funktiota. Ideoita otetaan vastaan :)

Mulla on makuuhuoneessa tuollainen Ikean vaaterekki, johon on hirveän hyvä heitellä asetella henkareihin vaatteita. Koruhenkari löysi vaatteitten joukosta paikkansa. Täytyy vielä sanoa, että on meillä makkarissa vaatekaappejakin, mutta sieltä on niin hankala löytää mitään ;D Laitan kuvia meidän uudistuneesta vessasta, kun vaan ehdin räpsiä.

18 kommenttia:

 1. Wautsi, taasen kivoja juttuja oot väsänyt. Meillä kun vanha talo niin vaatekaappeja ei ole missään huoneessa joten rekkejä meilläkin käytössä. Itselläni myö iikkean vaaterekki ja tunnistan itseni tuosta sinun kirjoituksesta =D.. Mutta muuten tykkää rekeistä enempi kuin kaapeista. Vaatteet pysyy siisteinä henkareissa sekä heti näet (ellei sitä kekoa ole kertynyt tangolle..) mitä laitat päällesi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkäsin jo Nöppiksen syntyessä, että joudun luopumaan rekistäni, kun vauvansänky muutti makkariimme, mutta onneksi hyvin mahtui :) On tuo vaan, niin kätsä!

   Poista
 2. Nuo pitsiruusut ovat todella kauniita!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania nuo ruusut!! Siis jos et tiedä mitä tehdä sillä isommalla,niin ainahan voit lahjoittaa sen jollekin mukavalle lukijallesi... ;) :D Ei vaiskaan :) Mulla on suunnittelussa yks samantyyppinen askartelu,ja olen suunnitellut laittaa sen vanhan ikkunapokan kulmaan.Tai peilin. Edellyttäen,että se onnistuu... Mutta kokeilepa? Tai sitten jonkun vanhan kirjapinon päälle? Tai jos löytyy joku kiva lampunjalka,johon ton sitoa...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy lahjoittaa, jos paikkaa ei löydy :). Peilinkulmaa mäki jo vähän tuumailin. Täytyy mallailla siihen ja miettiä noita muita vinkkejä. Kiitos niistä! Ne sun kirjat oli ainakin tosi ihania!

   Poista
 4. Ihania ruusuja, tuollasia haluun. Mistä sitä kovettajaa saa ostaa???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota kovettajaa saa täältä ainakin askarteluliikkeestä. En tiedä miten toimisi vesi-liima seos?! Jos kokeilet, niin tuu kertomaan miten onnistui :)

   Poista
 5. Olet näemmä monilahjakkuus! Kivoja juttuja blogissasi! Taidankin vierailla useammin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos piristävästi sanoistasi! Monesti sitä tuntuu, että kaikkea osaa vähäsen, mutta mitään ei kunnolla. Tärkeintä itelle on kuitenkin se käsillä tekemisen ilo, joka toivottavasti välittyy blogistani :) Kiva, kun löysit tänne. Tervetuloa nyt ja jatkossakin :)

   Poista
 6. Hei! Kosotädin blogista löysin tänne. On sulla niiin inspiroiva blogi, että pitää ruveta vaki-lukijaksi :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa, tosi kiva juttu, että löysit tänne ja mukava kuulla, että inspiroiduit. Täytyy tulla vastavierailulle :)

   Poista
 7. ihan mahtavia juttuja olet taas saanut aikaiseksi

  VastaaPoista
 8. Oh, hienoa liinojen uusiokäyttöä! ☺

  VastaaPoista
 9. Kiitos! Liinoilla ei ollut käyttöä, jospa ruusuilla olisi enemmän :)

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Se tuo hyvän mielen :)