sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Talvi nähty ja koettu. Nyt saa kevät tulla! + pari haastetta

Loma on nyt lomailtu. Oltiin viikko Levin maisemissa ja kyllä sieltä onneksi lunta vielä löytyi  yllin kyllin. Lähtöä edeltävänä iltana kotona autoon suksia ja lasketteluvälineitä pakatessa se vaan tuntui vaikealta uskoa, kun satoi kaatamalla vettä. Meitä suosi kuitenkin pääasiallisesti aurinkoiset nollakelit. Loman parasta antia oli hiihtely, laskettelu ja issikkavaellus.

 Saatiin tehdä kaikkea sitä mitä kotona ei ole koko talvena pystynyt. Kevättä en oo aiemmin halunnut edes ajatella, mutta nyt se saa munkin puolestani tulla. Toki nyt tännekin tuli sitten takatalvi. Paljoa en kuvia ehtinyt ottaa. Lomailua vähän varjosti, että meidän matkaseurueesta yli puolet sairastui Norovirukseen viikon aikana. Mukaan luettuna minä, Nöppis ja mies. Oon matkakuumeillut pidemmän aikaa ja olin suunnitellut, että varaan meille matkan, johonkin lämpimään ensi syksyksi tai kevääksi, heti kun tullaan Leviltä. Noh, voin kertoa, että tällä hetkellä ei kyllä tee mieli lomailla. Mieheni kanssa naurettiin, että eikö se oo onnistuneen loman merkki, kun ei halua uudestaan lomalle. Eiköhän tuo mahatauti joskus unohdu ja matkakuume taas nosta päätään.

Tuota issikkavaellusta voin kyllä suositella sellaisillekin, jotka ei oo aiemmin ratsastusta harrastaneet. Meillä oli mahtava parituntinen, kun sattui vielä, että ei tuullut yhtään ja aurinko paistoi täydeltä terältä. Siellä me töltättiin ja laukattiin upeissa maisemissa. Aloittelijat saivat mennä rauhallisemmin toisen ohjaajan kanssa.

 Loman aikana kokeilin virkata bambulangasta tiskirättejä. Koukkuun jäin ja kotimatkalla ostin lisää uusia värejä. Virkkasin rätin mummonneliön ohjeella. Kiitos vaan isosiskolle, kun kekkasi tuon mummonneliön. Hyvä ja helppo ohje löytyy ainakin täältä. Jos nyt malttaisin ottaa nuo käyttöönkin, kun tähän asti olen säästellyt lahjaksi saamiani.

  Värittelin myös leimakuvia Promarkkereilla ja chalkseilla valmiiksi kortteja varten kevään ja kesän juhliin.

Pahoittelut kiireessä otettu kuva!
Mainitsin ennen lomaa Nanetelta Tähtisadetta ja valkoista vimmaa saamastani paketista. Paketin sisältö oli  aivan ihana. Vanhoja nuottikirjan sivuja ja lehden sivuja olenkin ihaillut Naneten blogissa. Tiedän jo mihin tuo aikakausi lehden sivu sopii erittäin hyvin! Kaikki muukin paketin sisältö oli erittäin mieleistä! Täytyy tarkasti miettiä mihin maltan nuo ihanuudet laittaa/käyttää, että pääsevät varmasti oikeuksiinsa. Kiitos lämpimästi Nanette!

 Paketti liittyi hyvä kiertämään- haasteeseen, jossa tarkoituksena on muistaa kolmea blogin ahkeraa kommentoijaa. Oon iloinen jokaisesta kommentista mitä blogiini jätätte ja odotan niitä aina innolla julkaistuani uuden kirjoituksen. Blogini ahkerimmat kommentoijat ovat: Nanette, Tanni, Kosotäti, Kaisa, Marika, Irmastiina Ruusukummusta ja Emilie. Kiitos teille jokaiselle ilahduttavista kommenteistanne! Laitan teistä kolmelle ensimmäisenä kommentoineelle yllätyksen ja hyvän kiertämään :)

Jonnalta Östermyran auringosta sain top5-haasteen. En nyt laita haastetta eteenpäin, mutta vastaan kuitenkin Jonnan kivoihin kysymyksiin.
1. Mitä unta näit viime yönä? Olin niin väsynyt, että en jaksanut nähdä edes unia
2. Uskotko kummituksiin? Jollain tapaa kyllä
3. Saat valita yhden ruokatuotteen lähikaupastasi. Mikä se on? Pasta, jos kotona on jotakin lisukkeeksi
4. Mitä harrastit lapsena? Erilaisia kerhoja aluksi kerholaisena ja myöhemmin ohjaajana
5. Kärsitkö jostain fobiasta? (No, mistä?) HIIRI! Hyi!

Kivaa tulevaa viikkoa!! Taidan muuten vaihtaa tuon fontin kuitenkin. Ehkä ne selkeämmät on enempi mun juttu.

17 kommenttia:

  1. Wau, mikä loma teillä ollut! Eikös olekin hauskaa puuhaa tuo virkkaaminen, tuohon mun taidot sitten jääkin siltä saralta.. Ihania juttuja sinäkin Nanetelta sait - niin sun tyylistä.. mutta mukava että olet taas kehissä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli lomaa kerrakseen ja hetkeksi aikaa. Laitan sulle yllätystä tulemaan sitten, kun täällä on varmasti parannuttu :)

      Poista
    2. ..ihan rauhassa siellä, ei mitään hötkyilyjä - meikäläisellä kun on kokemuksia myös samantyyppisistä "vitsauksista" =)

      Poista
  2. Harmi kun lomalla sairastuitte niin inhottavaan tautiin. On kyllä hienot maisemat tuolla pohjoisessa :)
    Minäkin tein noita tiskirättejä viime talvena, sitten loppui ne bambu langat, enkä ole uusia löytänyt. Bampulanka on niin mukavantuntuista virkatessa, jotta ilokseen siitä tekee.
    Ootkin saanut paljon lukijoita, vastahan minäkin sinut "löysin". Hyvää viikon alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistähän lie tauti saatiin. Laitatko yhteystietosi tuossa sivussa olevan kautta, niin laitan jotakin yllätystä tulemaan :)

      Poista
    2. Voi mua, kuvittelin että tuosta sun listasta 3 ekaa(Nanette, Tanni ja Kosotäti) saa jotain ylläriä. Luetun ymmärryksessä on mulla jotain vikaa :D
      Kiitos vaan tosi paljon! Osoite on laitettu ja parantukaa vaan rauhassa !

      Poista
  3. ihanat nuo enkelin siivet! kiva lukea mielenkiintoista postaustasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään niistä kovasti. Oon monesti ajatellut, että täytyis ostaa, mutta ei ole tullut vaan vastaan ja nyt sain sitten lahjaksi :)

      Poista
  4. Tervetuloa takaisin lomalta!! Kurjaa toki,että sairastelitte :( Mutta ehditte nauttiakin onneksi! Voi että,tuo issikkaratsasturetki oli varmaan aivan ihana! Mä olen ollut sellaisella Islannissa ja oli kyllä ikimuistoinen kokemus!
    Kiva kun paketti on mieleesi :) Ja hyvä että mun muisti pelaa jossain asioissa edes :P Eli sisältö meni suht´nappiin.
    Kuvissasi lumiset maisemat on niin kauniit,mutta täytyy kyllä myöntää,etten olisi enää yhtään kaivannut talvea takaisin... Mutta näemmä se vaan tuli.Höh.
    Mutta kivaa alkavaa viikkoa sulle Tuija! Ja kiva,että kommenttini ilahduttavat :) Samoin tekevät sinun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi issikkavaellus Islannissa kuulostaa niin hyvältä! Pakettisi osui enemmän, kuin nappiin. Tässä on nyt paineita keksiä teikäläiselle yhtä osuvaa yllätystä. Laitatko mulle yhteystietosi :) Tannille jo laitoinkin, että laitan pakettia tulemaan vasta kun ollaan varmasti kunnossa ja pitäähän mun vielä keksiäkin mitä laitan, joten voi vähän kestää :) Toivotaan, että aurinko sulattaa lumet nopeasti pois!

      Poista
    2. Ui, mulle ylläriä, ihanaa :) !!! Laitoin sulle meiliä tulemaan tuon yhteydenoton kautta. Äläkä kuule yhtään stressaa sisällöstä! Mäkin menin ihan mutu-tuntumalla :)

      Poista
  5. Harmi tuo noro kesken loman, mutta onneksi olette nauttineet sen minkä olette pystyneet. Odotin jo enemmän niitä kevään ensi merkkejä kuin tuota valkoista lunta :) Kiitos muuten vinkistä tablettiin liittyen. Aion huomenna raahata sen uudestaan työmatkalle mukaan. Saa sitten nähdä onko sitä kenttää vaiko ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä miten nuo taudit hyökkääkin aina lomalla! Toivottavasti saat tabletin toimimaan :)

      Poista
  6. Ihana loma sinulla. Issikat, lumi ja aurinko. Minä olen tämän viikon Pyhällä. Pientä pakkasta ja aurinkoa, ihana talvi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyhä on myös kiva paikka. Aurinkoista ja rentouttavaa lomaa! Nauti talvesta ainakin hetkellisesti :)

      Poista
  7. Mullakin on chalksit mutta enhän minä niillä osaa värittää. sain ne joskus lahjaksi ja odotan sitä hetkeä, että saisin oppikirjan aiheesta. :)
    sinä olet monitaituri.

    VastaaPoista
  8. Mä käytän niitä varjostuksiin tussilla väritettyihin leimakuviin. En mäkään niillä sen kummemmin osaa väritellä :)

    VastaaPoista

Jätä kommentti. Se tuo hyvän mielen :)