sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Terassikelit

 Kesä on vihdoinkin täällä ja sehän tarkoittaa sitä, että terassin sisustaminen kiinnostaa ihan toisella tavalla.  Jaan teille muutaman kuvan vielä sisustukseltaan keskeneräisestä terassista.


Terassin kalusteet on muutaman vuoden takaiset. Mieheni olisi halunnut tuolloin puiset kaluisteet ja minä taas nämä. Sain haluamani ja ollaan oltu näihin erittäin tyytyväisiä. Mieskin on nykyään sitä mieltä, että nämä oli parempi valinta (Jes, mähän sanoin). Kärrynpyörät hankittiin yhtäaikaa kalusteiden kanssa.


Pinkit huovat ostin Jyskistä viime tai toissa kesänä. Muuta terassilla ei ole ollutkaan satunnaisten kukkien lisäksi. Kovasti olen terassille kaivannut jotakin lisää viihtyvyyden lisäämiseksi.


Sohvalla olevan pöllön ostin myyjäisistä. Pöllö on tehty vanhasta miesten puvusta Alavuden kehitysvammaisten  palvelukeskus Tervashovissa. Pöllö on oikeasti ovistoppari ja täytetty osittain hiekalla, mutta se on niin mainio, että halusin sen sohvalle istuskelemaan. Ihanasta ruusukankaasta olevat tyynynliinat saimme lahjaksi ja sisälle löytyi kotoa vielä sopivat tyynyt.


Pöydällä olevat betoniset kynttilänjalat olen saanut siskoltani lahjaksi ja kukkia odottelevan säkin ompelin säkkikankaasta ja painoin valkoisia erikokoisia tähtiä sabluunan avulla.


Toisessa tuolissa istuskelee Hurahtanut-blogista voittamani suloinen puutarhahippi. Parvekkeelta puuttuu vielä ainakin kukat. Haaveilen myös terassille heinäseipäistä tehdyistä tikkaista tai jostain muusta heinäseiväs jutusta. Täytyy vielä tuumata mitä se olisi.
 Tämän lisäksi meillä on toinen puoli terassista lähes tyhjä. No okei on siellä grilli ja ruma pöytä rumien tuolien kera. Siihen osaan haaveillaan telineessä (vai miksi sitä kutsutaan) olevaa riippumattoa. Mistähän löytyisi hyvä edullisesti? Toisen puolen sisustaminen on haasteellista senkin vuoksi, että sitä osaa ei ole katettu toisin kuin tämä osa, josta kuvia esittelin, mutta katsotaan mihin sisustuksen osalta päädytään.
Nauttikaa lämpimistä keleistä :)

18 kommenttia:

  1. Meillä myös tuota polyrottinkia kalusteet ja olemme olleet todella tyytyväisiä. Ihanat nuo kärrynpyörät

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat kyllä olleet kestävät ja hyvät kalusteet :)

      Poista
  2. Ihanaa, kun kelitkin jo suosivat terassi- ja parvekeistuskelua!
    Olisko Wihonen Deco -paikassa riippukeinua? Omat kalusteeni tilasin sieltä ja kotiintuonti oli ilmaista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa! Nyt täytyy yrittää nauttia näistä keleistä.. Kiitos vinkistä täytyypä tutkailla :)

      Poista
  3. Ompa ihana terassi, siellä on mukava viettää kesäpäiviä.
    Nuo kärrinpyörät on tosi hauskat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan, että tänä kesänä terassi säitä riittäisi.

      Poista
  4. Mukavan näköinen terassi. Mukavasti itsetehtyjä juttuja, kierrätystä, vanhaa ja uutta.. Ja kukat tuovat ilmettä kummasti sekä viihtyvyyttä, mutta viihtyisä on nytkin!Mukavaa viikkoa sinne teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukkia olikin tarkoitus tänään hakea mutta kesäflunssa kuumeineen muutti kaikki suunnitelmat :/

      Poista
  5. Biltemassa oli riippumatto telineineen edullisesti.
    Samaisia kalusteita meilläkin, tykätään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä käydä Biltemassa katsomassa. Kiitti vinkistä :)

      Poista
  6. siis niin ihana teranssi, mie niin kans haluan tollasen sohvaryhmän, Kyllä tuolla vaan passaa lekotella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voinkyllä suositella noita kalusteita :) Sitten vasta kelpaiskin lekotella, kun saatais se riippukeinu :D

      Poista
  7. Onpa teillä kiva, viihtyisä terassi. Toivottavasti riippukeinukin löytyy. Pikaista paranemista sinulle ja aurinkoista viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tänään jo onneksi parempi olo. Toivotaan tosiaan, että keinu löytyisi. Mukavaa viikkoa myös sinulle.

      Poista
  8. Viihtyisältä näyttää! Ja riippukeinuteline...aah,se olis varmaan aivan super!! Tuohon tähtipussukkaan ihastuin kovasti (heh,yllätys :D )!
    Meilläkin oli aikoinaan tuollaiset polyrottinkikalusteet ja ne oli kyllä ihan parhaat,kun eivät tartte mitään käsittelyjä! Ja nätitkin ovat :) Ja nuo kärrynpyörät tuovat tosi kivaa tunnelmaa!
    Paranehan pian! (Mulla lenssu kesti 2 viikkoa ja vieläkin on ääni käheenä :/ )

    VastaaPoista
  9. Juu heti fiilistelen,että hyvä kirja ja riippumatto... Aah täydellistä :) Kiva kuulla, että tähtipussukka miellyttää :) Flunssakin onneksi jo parempi, mutta oikeassa oot sitkeässä on. Toivottavasti siellä kuitenkin jo ääni palautunut.

    VastaaPoista

Jätä kommentti. Se tuo hyvän mielen :)