keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Vaatteiden tuunausta

Ostin Alesta uuden pinkin paidan ja toisella käyttökerralla paidan rinnukselle tipahti jotakin sellaista mihin ei edes tahranpoistoaine tehonnut. Rahallisesti menetys ei olisi ollut suuri, mutta harmitti silti. Onneksi törmäsin Hot Fix arkkeihin. Kooltaan arkit on puolet A4 ja niistä voi leikata haluamansa mallisia kuvioita.
Yllätyys... Leikkasin tähtiä! Värejä Hot Fix:stä löytyy vaikka ja minkälaisia. Kultaisen värin valitsin, koska tuossa paidassa on selkäosassa kultainen vetskari. Käytin taas apuna piparimuottia sekä lasten piirrustus sabluunaa. Todellisuudessa se tahra on tuon isoimman tähden alla ja muut laitoin vähän niinkun hämäykseksi, että kukaan ei luule, että yritän piilotella jotakin ;)
Taloudenhoitaja on lomalla,kun vaatteet on näin ryppyisiä..
 Kuviot silitettiin vaatteeseen leivinpaperin päältä. Hyvin tuntuis olevan kiinni nuo mun tähdet, eikä oo käytössä alkaneet repsottaa. Saas nähdä mitä kaikkea kivaa vielä keksinkään tehdä noilla Hot Fix:llä. Tylsiin lastenvaatteisiin näillä sais ainakin kivaa piristystä, mutta kyllä näitä varmasti mun omista vaatteistakin vielä löytyy.

Mustiin housuihin silitin blingbling-timangit. En tiedä oliko vika silitysraudassa, housuissa, timanteissa vai ihan vaan käyttäjässä, mutta näiden kanssa jouduin tehdä töitä enemmänkin, kun ei nuo blingblingit meinanneet tarttua millään. Kauheasti tekisi mieli tuunailla lisää, mutta täytyy odottaa, että sopiva vaate tulee vastaan esim.vaatekaapin uumenista.

Nöppiksellä on ollut tässä jo vähän aikaa sukkaongelmia. Kävelyä ja seisomista treenaillaan joka päivä ahkerasti, joten jalassa täytyy olla sukat, jotka ei luista. Mummuilta ollaan saatu hienoja villasukkia, joita olisi kiva käyttää sisälläkin, mutta ovat liian liukkaat. Ollaan saatu lahjaksi myös ihan tavallisia sukkia, jotka on jääneet käyttämättä tuon liukkauden vuoksi. Onneksi tähän löytyi ratkaisu ja nyt on jarruvillasukkiakin. Netistä löysin tuollaista tee se itse-jarrusukka ainetta. Melkoisen kätevän oloista ainetta!
Ystävänpäivä haasteeseen ehtii vielä osallistua, jos haluaa :)
Kivaa keskiviikkoiltaa!!

12 kommenttia:

  1. Ihan mielettömän hienoja tuunauksia, toi paita ihan huippu. En ole törmännytkään noihin Hot wikseihin, mistä niitä saa? Ehdottomasti täytyy hakea itsellekkin, kiitos vinkistä Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, jos olin avuksi. Oli uus tuttavuus itellekin ja innostuin näistä kovasti. Paikallisesta askarteluliikkeestä on nämä mun omat, mutta ilmeisesti myös ainakin Sinelli myi näitä. Askarteluliikkeistä kannattaa kysyä. Jos ei löydy valikoimasta, niin voivat ehkä tilata :)

      Poista
  2. Ei vitsi mitä ihanaa tuunausta sulta löytyy!
    Tuo hotfix on uus tuttavuus mulle, mistähän moista saa?
    Vois itsekin tuunailla muutamat tylsän mustat paitani =)
    Kangasvärit on niin mennyttä kalua jo...
    Kiva ku löysit minunkin blogini =)
    Mukavaa viikonjatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuohon ylempään jo kirjoittelinkin, että Sinellistä tai jostain muualta askarteluliikkeestä. Taitopuoti Paperinauhalla, (josta nuo mun omat on) on nettikauppa, mutta en löytänyt nettikaupan valikoimasta tai sitten en osannut etsiä. Tervetuloa lukijaksi myös :)

      Poista
  3. Tosi hyvin keksitty!
    Edellisen postauksen tuolitkin ovat aivan huiput!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä edespäin voi huoletta sotkea vaatteitaan, kun tietää mistä löytyy "apu" :D

      Poista
  4. Tuollasta ainetta oisin tarvinnu taannoin, kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, jos olin avuksi. Uusia tuttavuuksia itellekin, joten kiva jakaa eteenpäin :)

      Poista
  5. Wow,en ollut edes kuullut tuollaisesta Hot Fixistä! Pitääpä laittaa visusti korvan taakse :) Siis ajatus,ei tuota Hot Fixiä (ha haa :P ). Ja mitä ihania tähtiä!! Paidastahan tuli paljon hienompi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärtääkseni nämä oli tosiaan ihan vaan vaatteille :D Mä arvasin, että ymmärrät tähtien päälle :) Oon samaa mieltä, että hienompi on nyt. Onni onnettomuudessa, että sotkin paidan :)

      Poista
  6. Tuota jarrusukka-ainetta on saatava, meillä kun vanha talo ja liukkaat puulattiat ja raput niin tuo on niin must juttu. Mä kun olen pähkäillyt et mitä keksisi - Kiitos vinkistä!!!!

    VastaaPoista
  7. Mä oon kans suunnitellut, että omiin villasukkiin pitäis tehdä, kun ne on niin liukkaat. Käypää ainetta muillekin, kuin lapsille. Ootko koskaan etsinyt kaupasta jarrusukkia aikuisille?! On muuten kiven alla.. Edukkaammaksi tulee pullollinen tuota ainetta :) Kiva olla avuksi :)

    VastaaPoista

Jätä kommentti. Se tuo hyvän mielen :)