torstai 28. marraskuuta 2013

Buzzador: Vanish tahratesti

Sain Buzzadorilta testattavaksi Vanish Oxi Action tahranpoistotuotteita. Tuotteiden buzzaamisen (mainostamisen suusta suuhun tekniikalla ja sosiaalisessa mediasssa jne.) lisäksi tehtävänänä oli tehdä tahratesti. Kun kerta mahdollisuus kahvilla värjäämiseen tulin niin sitä täytyi testata.

Loraus kahvia valkoiselle liinalle. Kävi niin, että sitä tosiaan enemmän kun lorahti ja värjäsin lähes koko kankaan vaalean ruskeaksi. Annoin kankaan kuivua kaikessa rauhassa eli tahraa en lähtenyt poistamaan heti tuoreeltaan. Ennen pesuun laittoa esikäsittelysuihketta päälle ja n.5 minuutin vaikutus. Sen jälkeen koneeseen pesuaineen joukkoon puoli lusikallista extra hygiene jauhetta ja 40 asteen pesuohjelmalla. Samaan koneelliseen laitoin Nöppiksen vaununkopan kankaat, jotka ei enää olleet niin valkoiset, kuin olisi pitänyt.
Käyttämäni tuotteet ja pesty kangas
Koneesta tuli puhtaat vaununkopan kankaat ja vitivalkoinen kangaspala. On kuulkaas hyvää ja tehokasta ainetta. Varsinkin Nöppiksen vaatteiden joukkoon laitan yleensä pesujauheen kanssa tuota tahranpoistoainetta. On lähtenyt porkkana ja mustikka tahroista lähtien. Sormeeni tuli haava ja sain pienen tahran Nöppiksen vaaleaan haalariinkin, mutta niin vaan noilla aineilla lähti sekin.
Jos kiinnostuit Buzzadorina toimimisesta niin laita sähköpostiosoitteesi, niin laitan kutsua tai sitten voit liittyä ihan itsenäisesti täällä

1 kommentti:

Jätä kommentti. Se tuo hyvän mielen :)