maanantai 25. marraskuuta 2013

Lunta tupaan

Nyt on täälläkin lunta, mutta nämä tein jo viime viikolla jolloin lunta ei ollut ja jostakin sitä oli saatava. Tässä Seinäjoen käsityömessuilta ostettu taitoshopin lumihiutale-paketti valmiina:
Virkkauksen jälkeen hiutaleet laitettiin vielä pesukoneeseen huopumaan.Ohje oli yksinkertainen ja helppo. Tehtiin vaan ketjusilmukoita ja piilosilmukoita.

Toisenlaisia lumihiutaleita tein paksusta pahvista, jota löytyi piirrustuspaperilehtiön takakannesta. Muut tarvikkeet löytyi korttiaskartelu kätköistä. Embossasin eli kohokuvioin pahvin aluksi valkoisella, että sain siihen vielä lisää paksuutta ja pahvin valkoiseksi. Tämän jälkeen erikeepperiä pintaan ja diamond dustia päälle. Hiutaleiden pinnasta tuli aika aidon näköinen.
Työläin vaihe oli lopulta hiutaleiden leikkaaminen. Muu sujui nopeasti. Ajattelin näitä väsätä vielä lisää joulukuusta koristamaan.
Kivaa ja lumista alkanutta viikkoa!

17 kommenttia:

 1. Ai miten ihania, lumihiutaleet ovat kyllä kauniita

  VastaaPoista
 2. Ihania!! Mä yritin kanssa noita hiutaleita virkata netistä löytämäni ohjen avulla, mutta ei siitä vaan tullut yhtään mitään! Ei sulla olisi jotakin ohjetta.. sillai aika yksinkertaista, kun en ole mikään näpsä noiden ohjeiden kanssa, en vaan osaa "lukea" niitä.. Ja tosi kiva tuo pahvi - hiutale, saa kivasti pakkaus yms. pahvit kiertoon!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tuota ohjetta kiellettiin jakamasta sosiaalisessa mediassa jne. mutta voin sen sulle sähköpostilla laittaa, kun se kerta tulis vaan sun omaan käyttöön :)

   Poista
  2. Okei.. ei tarvitse, näin on ihan hyvä.. mä teen noita pahvi-hiutaleita.. =)

   Poista
  3. Ok. Ilmoittele jos tuut toisiin aatoksiin niin lähetän ohjeen kyllä :) Tänne en sitä viitsi ettei tuu mitään tekijänoikeusjuttuja..

   Poista
 3. Hienot tuli, omat odottaa vielä kokoamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokoamises hankalinta ja aikaa vievintä oli saada lanka neulansilmään :D Ei muuta kun kokoamaan!

   Poista
 4. Kotipellolla olisi sinulle Unikko-tunnustus..

  VastaaPoista
 5. Kiitos <3 Nyt pitää opiskella miten sen tänne saan :)

  VastaaPoista
 6. Oh, kylläpäs on kauniita!
  On teillä jouluna ainakin sisällä lunta, jos ei ulkona ole :)

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Se tuo hyvän mielen :)