maanantai 18. marraskuuta 2013

Paikka säätimille ja pari muuta kirppislöytöä

Meidän kaukosäätimet on aina jotenkin kummallisesti hukassa. Tein niille oman paikan, jos ne tästä eteenpäin löytäisivät tiensä sinne.

 Löysin kirpparilta tuollaisen kaukosäätimen korkuisen puulaatikon. En oikein osaa sanoa mihin tarkoitukseen se on alunperina ajateltu, mutta näin siellä heti meidän kaukosäätimet.

Laatikon käsittelin mustalla saunavahalla, joten laatikko on nyt lähes vedenkestäväkin ;) Saunavahaa en suinkaan ostanut tätä varten,vaan sitä löytyi varastosta parin vuoden takaisen saunan käsittelyn jäjiltä. Aika monta kerrosta sudin, että sain mieleisen värin. Liitutaulu tussilla kirjoittelin sabluunan avulla tuon säätimet tuohon. Tuo mun sabluuna on vähän epäselvä. Esim ii näyttää ihan jiiltä. Hankintalistalla on selkeämpi sabluuna. Tuo liitutaulutussi pitäisi lähteä pesemällä pois, mutta tuohon se ainakin jämähti melko hyvin, joten teksti on ja pysyy.

Löysin kirpparilta muitakin kivoja juttuja, erikerralla tosin, kun tuon laatikon. Tiskipöydälle löysin korin, johon laittaa astianpesuaineet jne. Harmittaa kun sinne jäi tuollainen samanlainen, mutta pyöreämpi. Olisi pitänyt ostaa sekin, koska sillekin olisi käyttöä löytynyt.

Tämä kelkka oli pakko saada. Niin kivannäköinen ja vielä kun tämä on niin sopivan kokoinenkin. Jotakin joulujuttua tuohon päälle ajattelin kehitelllä. En oo vielä varma jätänkö sen noin vai maalaanko valkoiseksi.

Täällä flunssa jatkuu koko porukalla, mutta kunhan viikonlopun pikkujouluihin parannutaan niin hyvä. Kivaa alkanutta viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Hyviä kirppislöytöjä, varsinkin tuo kelkka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ja se oli onneksi kirppishintainenkin, kun täällä tahtoo välillä kirppiksellä olla hinnat turhan kovia.

   Poista
 2. Ihan mahtava kelkka ja tuunaus. Paranemisia sinne, täällälkin kurkku meinaa olla karheana...

  VastaaPoista
 3. Kiitti! Toivotaan, että flunssa jää tulematta sinne!

  VastaaPoista
 4. kiva idea!
  Mukavaa, että olet liittynyt lukijakseni...vastavierailulla täällä ollaan...:))

  VastaaPoista
 5. Uusi lukija täällä kurkistelemassa. Kiva blogi sinulla. Tervetuloa vierailulle myös meidän kotiin www.kotiaurorassa.blogspot.com.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun liityit :) Täytyypä tulla vastavierailulle!

   Poista

Jätä kommentti. Se tuo hyvän mielen :)