perjantai 27. joulukuuta 2013

Elämää joulun jälkeen

Meidän joulu sujui hyvin ja rentouduttukin on mm.suklaata syöden.

 Onko teillä kellään muulla sellainen olo, että on jotenkin takki tyhjä!? Viimeisen kuukauden ajan lähes kaikki käsillä tekeminen on liittynyt jouluun ja joululahjoihin, joten nyt on sellainen olo, että mitäs sitte? Tuntuu, että kaikki ideat on kaikonneet johonkin muualle. En ajatellut ottaa siitä mitään stressiä, koska kyllä se inspiraatio sieltä taas iskee. Sitä odotellessa on hyvä lueskella kirjoja ja sulatella jouluherkkuja liikkumalla. Pitkästä aikaa ehtii myös kirppareille.

Joululahjaksi sain uuden kameran, mutta vielä en voi luvata, että kuvat paranisivat merkittävästi, koska ensin täytyy harjoitella sen käyttöä. Mukava uusi harrastus valokuvauksen parissa on löytynyt. Postauksessa olevat kuvat ovat taitavan äitini tekemiä käsitöitä, joita joulun aikana kuvailin.
Esittelen teille itsetekemäni joululahjat, kun ehdin. Sitten joulu saakin olla tälle vuotta taputeltu blogini osalta.
 Meillä palataan normaaliin arkeen vasta maanantaina, Toisin sanoen siihen asti mieheni on meidän kanssa kotona. Saadaan nauttia tästä kiireettömyydestä vielä pari päivää.

8 kommenttia:

 1. Heippa, ja hyvää joulunjälkeistä elämää =)
  Mulla on aivan samantyyppinen fiilis. Pyörin torpassa ja mietin, että mitäköhän tekisin.. ei saa jotenkin otetta mistään, ehkä nyt vaan on paikallaan tällainen luova tauko ennen uusia kujeita..
  Jospa ottaisi suklaata..!
  Ihanaa aikaa teidän perheelle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla etten oo ainut :) Oikeassa oot, että ehkä luova tauko on tosiaan paikallaan ja uusi vuosi tuo uudet kujeet. Nyt vaan ollaan ja rentoudutaan!

   Poista
 2. Sellainen olo on , että on se hyvä, kun joulu on vaan kerranvuodessa.....ei sitä muuten jaksaisi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ei jaksaisi ei, jos usemmin olisi tällaista touhottamista :D

   Poista
 3. Onnittelut uudesta kamerasta! Kuvaaminen on kyllä kivaa touhua :) Paitsi nyt pitäis olla joku superkamera,että tässä pimeydessä saisi mitään hyviä kuvia :/
  Mulla on vähän sama fiilis; ideat ovat karanneet johonkin?! Mutta niin kuin sanoit,kyllä se inspiraatio sieltä taas tulee :)

  VastaaPoista
 4. Niinpä! Täytyis olla joku ihmekamera tässä pimeydessä! Mulla olis kauhea tarve tehdä jotakin, mutta mikään ei huvita niin paljoa, että saisi aikaiseksi. Huoh! Ehkä se on tää sääkin..

  VastaaPoista
 5. Nyt levätään ja tankataan uutta puhtia tulevalle vuodelle. Ihania juttuja äitisi tehnyt! Oikein luovaa ja valoisaa vuotta 2014 sinulle Tuija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin tehdään :) Väkisin ei kannata yrittää, vaan sitten enemmin uudella innolla. Idearikasta ja hyvää uutta vuotta!!

   Poista

Jätä kommentti. Se tuo hyvän mielen :)