maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulua!


Nyt saa Joulu tulla mun puolestani. Tuotiin eilen illalla kuusi sisälle. Kuusen alla on nyt sopivan kokoinen virkkaamani tähtimatto (vrt. tähän postaukseen).

Ikkunakin sai vähän blingblingiä ylleen lasisista kuusenkoristeista. Kuuseen en uskalla näitä tänä vuonna laittaa, kun en vielä tiedä miten kiinnostunut Nöppis on kuusesta. Ilman koristeita ei tuumannut mitään, mutta uskon, että nyt tilanne on toinen :)

Ostin valkoisia hyasintteja, joille tuunasin vanhoista juomalaseista maljakot/ruukut. Noissa juomalaseissa oli jotain kuvioita ja tekstejä, jotka piilotin kierittämällä liima-vesi seokseen kastettua juuttinarua lasin ympärille.

 Viettäkää mukava Joulu hyvät kanssasisaret ja muut blogissa viereilevat! Tämän kaiken touhottamisen jälkeen lupaan ainakin yrittää rauhoittua muutamaksi päiväksi :)

11 kommenttia:

 1. Söpönen tonttu teillä siellä ja muutenkin niin kaunista:) Mukavaa ja rauhallista Joulua sinnekin♥

  VastaaPoista
 2. Voi, mikä Tonttunen siellä ystävänsä kanssa.. Just passeli tuo teidän kuusi ja ihana tuo ikkuna - mää niin rakastan kaikkia tuollaisia dingeldongeleita. Ihanaa Joulua sinulle ja perheellesi!!

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää joulua koko teidän perheelle!!
  ps. Kauniita kuvia ja tunnelmia!

  VastaaPoista
 4. Ihana Nöppis!!!! Kummin muru! Parempi kuusi kuin silloin joskus ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaunis teille naiset toivotuksista ja kommenteista :) Taina: viidestä (viime vuonna kolmesta ja sitä edellinen taiskin olla se vähän huonompi kuusivuosi ;)) sain tänä vuonna valita ja otanta oli melko kattava :)

  VastaaPoista
 6. Lämmin jouluterehdys täältä Napapiiriltä!

  VastaaPoista
 7. Kiitos samoin myös Tuta ja Kaisa! :)

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Se tuo hyvän mielen :)