sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Rautalangasta se on väännettävä

Meidän pieni neiti Nöppis on itkeskellyt korviaan öisin, joten yöt on nukuttu enemmän tai vähemmän huonosti. Ite ainakin huomaan, että väsymys tappaa kaiken luovuuden. Olisi, vaikka mitä kivaa tekemistä, mutta mikään ei vaan huvita. Silloin täytyykin kuunnella itseään ja tehdä, vaan ne pakolliset. Yksi hyvin nukuttu yö tekee ihmeitä ja heti saa kaikenlaista aikaiseksi ja vuorokauden tunnit tuntuu jäävän liian vähäisiksi, kun olisi niin kiva tehdä kaikkea, kun pää on täynnä uusia ideoita. Ihana tunne!

Oottekos huomanneet, että Tiimarissa on loppuunmyynti monella paikkakunnalla? Vaikka en viime viikolla saanut oikein mitään käsintehtyä aikaiseksi, niin uusia askartelutarvikkeita kyllä tuli hankittua sekä Seinäjoen, että Kauhavan Tiimarista. Nyt on uudet akryylivärit, höyheniä, villaa, tusseja, papereita, korutarvikkeita, kuvioteippejä ja paljon kaikkea muuta kivaa. Ei pitäisi askartelutarvikkeet aivan heti loppua. Suosittelen käymään, jos vaan mahdollisuus on!

Kännykällä otettu kuva. Laitan parempaa kuvaa myöhemmin, kun löytävät kotoa paikkansa.
Ollan oltu nyt viikonloppu mummolassa yökyläilemässä ja oon tehnyt täältä kivoja löytöjä äitin ja isän varastoista. Tein Mies teki heinäseipäistä meille tikapuut. Kovasti olin kyllä apuna. Heinäseipäitä hakiessamme löysin myös sopivan pätkän vanhaa ruosteista piikkilankaa, josta väänsin sydämen. Vähän muotopuoleksi se jäi, mutta lanka oli niin vanhaa, että alkoi katkeilla liiasta vääntelystä. Mies siis teki tikapuita ja minä väänsin rautalangasta ;). Äitin varastosta löytyi kaksi ihanaa Riihimäen lasipurkkia, mutta kuvaan ne joskus paremmalla ajalla ja kameralla.
Hyvää toista adventtia!

14 kommenttia:

 1. Voi pikkuista...korvasärky on tosi ikävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei se oo ihme, jos vähän öisin itkettää,kun makuulla paine kertyy korviin :/

   Poista
 2. En mene enää käymään Tiimarissa, en mene enää käymään Tiimarissa....., mutta loppuviikosta vois vielä kerran käydä..... apuuva :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolme kertaa ja kolme pussillista Tiimaria saa nyt luvan riittää mulle.. Paitsi, jos tulee vielä lopuksi esm. -70% :D

   Poista
 3. Ihana yhdistelmä tuo ruosteinen rautalanka ja vanha puu,voiko kauniimpaa ollakaan:
  Voi niin tiedän nuo valvotut yöt.tyttö kärsi korvatulehduksista 6-vuotiaaksi asti,pää on tosiaan kuin pöpperöä huonojen unien jälkeen eikä se mielialakaan nyt niin nousujohteinen ole;)
  Toivottavsti siellä ollaan jo voiton puolella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinänsä hauska, että laitoin tuon sydämen tuohon kuvauksen ajaksi, että tulee molemmat samalla kertaa kuvattua, mutta se näytti omissa silmissäkin, niin hyvältä yhdistelmältä, että noihin tikapuihin se nyt jäi ainakin toistaiseksi :) Joo ei nuo korvatulehdukset kivoja oo, eikä se lääkärissä ravaaminenkaan, mutta kyllä se tästä kun taas saa nukkua :)

   Poista
 4. Molemmat lopputulokset ovat kauniita!

  VastaaPoista
 5. Ihanat rappuset! Paranemisia pienelle ja mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Oih,sekä tikkaat että sydän ovat aivan ihastuttavat! Ihanan rustiikkisia kerrassaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään myös tuosta rustiikkisuudesta :)

   Poista
 7. Mä olen kanssa yrittänyt metsästää nuita vanhoja heinäseipäitä sekä tuota piikki-lankaa tuloksetta! uutena tietty sais bauhaussista - mutta kun ei se oo yhtään sama asia.. Ihana pari keskenään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on onneksi onnellinen tilanne, että molempia löytyy vanhempien tyköä. Tuohon rautalankaankin kirjaimellisesti törmäsin ja siinä muistin, että siitä oon aiemminkin haaveillut tekeväni jotain. Vanhoilta maatiloilta kannattaa kysellä :)

   Poista

Jätä kommentti. Se tuo hyvän mielen :)