maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulumyyjäiset ja muita viikoinloppu juttuja

Lauantaina suunnitelmissa oli mennä blogimiittiin. Olisi ollut mahtava tutustua blogikonkareihin ja sen lisäksi miitin ohjelmassa olisi ollut nyyttärit ja betoniaskartelua. Noh, tähdet ei ollut oikeassa asennossa jne. (Lapsi kipeänä), joten suunnitelmiin tuli muutos aivan viime hetkellä. Nyyttäri viemiset olin jo kuitenkin ehtinyt valmistaa, joten lauantai meni niitä mutustaessa.

Tein suklaapoppareita, kiitos siskoni vinkin. Jaan teillekin tämän "reseptin". Se on aika haastava ja aikaavievä ;) Pussillinen mikropoppareita sekoitetaan sulatettuun levylliseen suklaata. Popparit vuokiin ja hetkeksi jääkaappiin jähmettymään. Suosittelen testaamaan. Suolaista ja makeaa samassa. Nam! Näitä jäikin sitten meille enemmän syötäväksi. Annos on nimittäin tarkoitettu luultavasti enemmän, kuin 1-2 ihmiselle.

Sunnuntai olikin sitten erittäin onnistunut. Olin Rytmikorjaamon joulumyyjäisissä askarruttamassa ihmisille paperitähtiä kuusenkoristeiksi. Tähdet tehtiin vanhoista kirjansivuista. Toinen toistaan hienompia tähtiä lähti uusiin koteihin. Oli hieno tapahtuma ja oli tosi kiva nähdä miten hyvälle mielelle ihmiset tuli saadessaan mukaansa itsetehdyn koristeen.

Kuva ei kovin hyvä ole, mutta siinä pajani askartelutarvikkeineen. Mies rukka joutui vielä aamulla käydä hakemassa tuon pienen kuusen, että sain valmiita tähtiä johonkin esille. Samainen kuusi könöttää tällä hetkellä takan päällä enkä oikein tiedä mitä sille tekisin, kun se on ehkä vähän liian suuri pöytäkuuseksi.

Illalla oltiin vielä kummipoika nro ykkösen 8-vuotis synttäreillä. Kaveri haaveilee kaiken aikaa omasta kännykästä ja läppäristä, joten kunnon kummitäti sellaiset vei:

3D-kuvana löytyi juuri sopiva kuva. En oo näihin CD-kortteihin päässyt oikein sisälle, mutta tähän tuo vanha CD sopi mielestäni hyvin. Kortti taisikin olla mieleinen, kun synttärisankari oikein kehui korttia.

Kotona ehdin hetkeksi sytyttää ensimmäisen adventtikynttilän.

Kynttelikköön materiaalit löysin kirpparilta.

 Nyt saa oikein tohinalla aloittaa joulujuttuja. kivaa ja jouluista viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Pitääpä joskus kokeilla tuota poppari ohjetta, kuulostaa herkulta.
  Ihana tuo kynttelikkö.
  Mukavaa joulun odotusta:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä testata. Mukavaa joulun odotusta sinnekin :)

   Poista
 2. Mutustelen täällä myös synttäreiltä jääneitä suklaapoppareita. Kyntteliköstä tuli hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja perjantaina syödään taas lisää niitä ;) Kynttelikkö pysyi kasas kuumaliimalla. katotaan miellyttääkö se silmää niin paljon, että ruuvais oikein nuo yhteen..

   Poista
 3. Uusi,ihastunut lukija ilmoittautuu :) !! Täällähän on vaikka ja mitä kaikkea ihanaa! Hienoja tuunauksia,käsitöitä,herkkuja! Pitääpä oikein kunnolla tutustua! Onneksi löysin tänne ihanaisen Tannin blogin kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa. Täytyy tulla vastavierailulle :)

   Poista

Jätä kommentti. Se tuo hyvän mielen :)