maanantai 28. lokakuuta 2013

Verhojen vaihtoa

Vaihdoin viikonloppuna uudet verhot olohuoneeseen ja keittiöön ja kyllä ne vaan muuttaa ilmettä paljon. Meillä on sähköpatterit, joten verhojen valinta on vähän haasteellista, kun verhot ei saisi peittää patteria ja tietenkin ne patterit on just siinä parhaimmas paikas. Paneeliverhot oon todennut kätevimmiksi.

Laitoin tuohon ikkunaankin valot. Viime talvena niistä jo haaveilen, mutta aina se jäi. Tuota ikkunaa en ole kunnostanut muuten kuin hioin vähän siistimmäksi ja mies laittoi kiinnitys systeemit. Tarrat tilasin netistä, mutta en kyllä enää muista miltä firmalta. Varastossa odottaisi vielä tuollainen toinenkin ikkuna inspiraatiota.

Takan päällä ne mun tekemät pikku wc:t tuikkulyhdyt.
Keittiöönkin vaihdoin verhot ja tuo vahakangas eli vastuuki niinkun meillä tavataan sanoa oli todellinen löytö Keskiseltä ja on muuten lapsiperheessä aika pop!
Ihmeelliseksi pikseli mössöksi meni kuvat, mutta eiköhän niistä nyt sen verran selvää saa.

3 kommenttia:

 1. Kaunis tuo ikkunapoka valoineen!
  Tuikut ovat hienot, wc-tekstistä huolimatta :-) olen monesti miettinyt, että voisi tehdä tuollaisia tuikkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuo tuikkujen tekeminen oli pitkästä aikaa kivaa pikku näpräämistä.

   Poista
 2. Onnistuin tunaroimaan Kotikolon Kaisan kommentin kännykälläni niin,että se poistui täältä, mutta näkyy vielä sähköpostissani :( Kaisa kommentoi, että: "oi, verhojen vaihtoinspistä täälläkin odotellaan, ihania kuvia ja kiva tuo syöttötuoli"
  Kiitos Kaisa! Suosittelen vaihtamaan, saa lähes uuden kodin :) Niin ja anteeksi tämä sähläys.

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Se tuo hyvän mielen :)