sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Kortti valmistuneelle ja viikonloppu kuulumisia

Nöppiksen kummisedällä oli eilen valmistujaiset ja sinne tarvittiin onnittelukortti. Teen yleensä kaikki kortit omin kätösin, kun siihen mahdollisuus on. Voisikin sanoa, että innostus askarteluun aikuisiällä syttyi juuri korttien tekemisestä. Siskoni on tehnyt kortteja niin kauan kuin muistan ja niitä aina ihailin. Jostain siskoni löysi leimakuvat ja niiden värittelyn. En aluksi ollut niistä kovin innostunut, mutta kun näin miten hienoja kortteja hän niistä teki niin pakkohan se oli itsekin kokeilla. Jonkun aikaa ei tullut muulla tekniikalla kortteja tehtyäkään.
On ollut aikoja, etten ole ehtinyt paljoakaan askarrella, mutta kortit oon kuitenkin tehnyt ite. Nykyään tuntuu, että korttien teko jää  usein viime tippaan tai on muuten vaan niin kiire, etten ehdi leimata ja väritellä. Käytänkin korteissa myös kuvia esim. vanhoista lahjapapereista. Vanhat napit ja paitojen "henkarinauhat" on hyviä korttien koriste materiaaleja.
 Innostuin pitkästä aikaa leimaamaan ja värittelemään. Kivaahan se on, mutta huomattavasti aikaa vievämpää, kuin valmiista kuvasta tehty kortti.

Tähän viikonloppuun kuului valmistujaisten lisäksi mm. saippuan tekoa ja virkkausta. Niistä lisää viikolla. Päästiin pitkästä aikaa myös vauvauintiin. Se on aina kiva aloitus sunnuntaille. Ollaan melkein vuoronperään oltu kipeinä, joten uinti on jouduttu jättää väliin monena sunnnuntaina, mutta josko se taas tästä.
Tunnelmia veden alta
 Kivaa tulevaa viikkoa!!

4 kommenttia:

  1. korttien parissa puuhailu on mukavaa ja aika rientää - tosi magee tuo kortti.. Ja voi mikä pieni veden-neito..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän usein noita kortteja saa olla vääntämässä, vaikka en ookkaan varsinainen korttien lähettelijä, paitsi joulukorttien :) Kiitti!

      Poista

Jätä kommentti. Se tuo hyvän mielen :)