sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Viivi ja Wagner kengissä

Tiedättehän ne muoviset maailman mukavimmat kengät, jotka sopii jokaisen jalkaan ja joilla voi uida, tehdä puutarhajuttuja, käyttää työkenkinä, hakea postin, mutta ei välttämättä näyttäytyä ihmisten ilmoilla, paitsi kiireessä!?
Suurin villitys on jo mennyt ohi ja oonkin varma, että näille naureskellaan muutaman vuoden päästä, kuten nyt on naureskeltu nappiverkkareille vai joko ne on uudestaan muodissa!? Toisten omat on aitoja, kun taas toisten kopioita. Yhteistä niille kuitenkin on kummallinen ulkonäkö.
Oon jo jonkin aikaa miettinyt, että mitähän noille kenkuleille tekis, että niistä sais vähän kivemman näköiset. Mietin, että liimaanko jotain kukkia, mutta totesin nopeasti, että ei oikein sovi tyyliin. Sitten törmäsin Aku Ankalla päällystettyihin korkkareihin ja siitä se ajatus sitten lähti :Viivillä ja Wagnerilla päällystetyt muovisandaalit!

 Näitä on paljon käytetty, joten ajattelin, että en kovin korkealta tipahda, jos tuunaus ei toimikkaan.

 Leikkasin sanomalehdestä Viivi ja Wagner sarjakuvia ja sudin ne kenkiin. Sitten vähän aikaa kuivatusta ja uusi kerros päälle. Hienosti jäänyt tuo hintalappu, mutta ainakin selviää mitä tuo Degoubage-lakka maksaa suurinpiirtein. Edullisemman version saisi Erikeepperillä ja vedellä, mutta ostin tuota siinä toivossa, että tuo suojais paremmin.

En nyt välttämättä näillä uimaan enää menisi, mutta toivotaan,että kestävät vähän kosteutta. Kyllä näistä vielä tunnistaa mitkä kengät on kyseessä, mutta onhan nämä nyt sata kertaa pirteämmät. Sanomalehti oli materiaalina aika haastava, koska siloitella ei paljoa pystynyt, kun muste lähti jo leviämään. Myös tuo muoto ja nuo reiät teetti vähän ongelmaa, mutta kyllä mun näillä kelpaa tepastella :)

10 kommenttia:

 1. Tervehdys Saltunraitilta :) Voi mitä ihania käsitöitä ja askarteluja!!!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Ensimmäiseksi kokeiluksi oon ihan tyytyväinen myös :)

   Poista
 3. voi hitsiläinen kuinka hauskat!! Meillä kans joka lähtöön nuita "mukavuus-kenkiä" ja aina saa koluta, että mitkä ne omat on kun miltein kaikki perusmustia. mutta tätäkin on kyllä pakko kokeilla ja tehdä jokaiselle omilla logoilla - ihana idea!! Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noitten tekeminen oli kyllä kivaa, joten varmasti tekee useammatkin. Jokaiselle omalla lemppari sarjakuvalla :)

   Poista
 4. Voi, tuo tuunaus on ollut minunkin tekemislistalla jo pitkään, ihan mahtavat kenkulit sait

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Musta nuo kengät oikein huusi, että tee meille jotain :D

   Poista

Jätä kommentti. Se tuo hyvän mielen :)