torstai 31. lokakuuta 2013

Paikka koukuille

Nyt kun noita virkkauskoukkuja alkaa olemaan, niin niille täytyi keksiä, joku paikka. Tähän asti koukut on ollut milloin missäkin ja yleensä aina perinteiseen tapaan hukassa, kun jotakin tiettyä numeroa olisi tarvinnut.

 Tyhjästä Pringles purkista löytyi apu tällä kertaa. Koukuille sopisi, joku lyhyempikin purkki, mutta en sitten tähän hätään alkanut tuota sahailemaan.

 Päällystin purkin skräppipaperilla ja liimasin pitsiä koristeeksi. Kanteen liimasin helmen ja maalasin valkoiseksi. Jatkossa pitäisi koukut löytyä, kunhn ne vaan muistaa laittaa tuonne ja mikä tärkeintä, että muistaa missä tuo koko kotelo on..

6 kommenttia:

 1. Kaunista ja käytännöllistä,mikäs sen parempi yhdistelmä,vallankin kun alkuperäinen sisältökin on ollut herkullinen;) Mä oon tehnyt puikkokoteloja puisista viinipullonkoteloista,kivoja nekin,mahtuvat pitkätkin puikot niihin:)

  VastaaPoista
 2. Joo ja jos aikoo tehdä jatkossa lisää niin aina on uhrauduttava ja syötävä sipsejä, samoin on uhrauduttava noitten puisten viinipullojenkotelojen takia ;) Harmillista etten sanoisi :D Tervetuloa, kiva kun tulit :)

  VastaaPoista
 3. Nuo purkit on niin monikäyttöisiä!

  VastaaPoista
 4. Juu noita ei kyllä kannata roskiin nakata. Tulee vaan aika harvoin noita syötyä..

  VastaaPoista
 5. Tuo on kyllä niin toimiva idea puikkopiilona ja myös muffinivuokien säilytysrasiana, ihanasti olet sen tuunannut

  VastaaPoista
 6. Kiitos :) En oo edes hoksannut ajatella tuota muffinssivuoka juttua, mutta loisto idea sekin!

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Se tuo hyvän mielen :)