perjantai 18. lokakuuta 2013

Liian pieni joulukuusen alle

Tässä on vähän sama tarina, kuin virkkaamassani korissa. Äiti alkoi viime joulun jälkeen virkkaamaan itelleen joulukuusen mattoa ja se kuulosti niin hyvältä, että tein häneltä tilauksen omaan joulukuusen mattoon. Alkoi näyttää siltä että äiti ei kipeältä kädeltään pysty virkkaamaan, joten pakko yrittää omin käsin. Väriksi valitsin harmaan ja malliksi Kangas-aitan Tähti-maton.

Matossa ei ole muuta vikaa, kuin se mitä otsikkokin kertoo: Liian pieni. Virkkasin maton ontelokuteella ja jossain vaiheessa tajusin, että pitäisi vähän isompi saada. No en viitsinyt enää purkaa, kun ei tässä kerta muuta vikaa ole.

Hain 3,5 kiloa trikookudetta ja ei muuta kun uudestaan. Harjoitus tekee mestarin ja sitä rataa ;). Oli aikamoinen keriminen, kun yhdessä vyyhdissä oli aina n. puoli kiloa.

Alku näyttää ainakin lupaavalta. Voi olla, että en viitsi kolmatta kertaaa samaa mattoa ainakaan saman värisenä tehdä, vaikka tykkään tuosta maton mallista ja harmaasta paljon. Sopii hyvin tuo tähti jouluun, kuten tuo värikin. Selvästi jo jouluttaa, kun kaiken viime aikoina tekemäni oon saanut liitettyä jouluun :D

3 kommenttia:

  1. Ihana virkattu matto.Kaunis panneri:)

    VastaaPoista
  2. Tulin tuolta facebookin bloggaajat-ryhmästä tutustumaan blogiisi. Hyvältä näyttää, tosi kivoja askarteluja!

    VastaaPoista

Jätä kommentti. Se tuo hyvän mielen :)