lauantai 5. lokakuuta 2013

Messusaalis

Oon tyytyväinen tämän vuoden  käsityömessu "saaliiseeni" ja yleensäkin koko messujen tarjontaan. Paljon oli näytteilleasettajia ja tarjontaa oli hyvin. Muutama vuosi sitten messuilla myitiin oikeastaan vaan valmiita käsitöitä, mutta se on nyt onneksi muuttunut. Nyt tarjolla oli materiaaleja ohjeineen kaikkineen ja erityisen mukavaa oli, että monessa kojussa sai itse kokeilla. Mä ainakin kiinnostuin niistä enemmän. Valmiita käsitöitä katselin lähinnä sillä silmällä, että voisikohan tuon tehdä itse. Saisi vaan olla vieläkin enemmän noita työpajoja. Tässä ostokseni
 Korttipohjia, kankaankovettajaa, Lumihiutaleen tekemispaketti, kangasta ja lankarulla, virkkuukoukku, Chalk ink-tussi, piparimuotti, rintaneulan neuloja ja  lukkoja. Korttipohjat oli loppu, joten niitä piti saada lisää. Lumihiutaleet näytti kivalta ja ne on virkattavia ;) Siksi myös virkkuukoukku, että saan nuo virkattua. Kankaista ja langasta olisin tarkoitus tehdä pöllöjä ja tuttinauha, piparimuotilla olisi tarkoitus jouluna tehdä kuusia piparitalon pihaan. Avainnauhan lukoista tulee tietysti avainnauhoja. Tuo Chalk ink-tussi oli ainoa, jolle en vielä varmasti tiedä käyttöä, mutta tussi jolla voi kirjoittaa lasiin, metalliin ja muoviin ja lähtee vedellä pois ei voi olla muuta kun tarpeellinen :D
Taitopuoti Paperinauhan osastolla oli työpaja, jossa sai tehdä tuommosen ruusun. Ruusuja varten ostin kankaankovettajaa ja  rintaneulan neuloja  (voiko olla typerämmin sanottu, mutta en keksinyt muuta) Tuo oli  ihan mahtava idea miten voi kierrättää farkut. Esittelen tuon ruusun teon täälläkin, kun vaan ehdin tehdä niitä lisää.
Kaikille ostoksille löytyi siis tarvetta ;) Nyt vaan tarvittaisiin aikaa, jolloin toteuttaa nuo kaikki suunnitelmat, mutta vähän jo käytössä kulunut sananlasku: "hyvin suunniteltu on puoliksi tehty" sopii tähän kuin otsatukka sialle.

Tähän loppuun pitää vielä laittaa kuva kuinka kaikki ei mennyt niin kuin Strömsössä. Tuo ostoksien kuvaaminen oli yllättävän haastavaa ja tilannette ei yhtään auttanut yli-innokas kuvausassistentti.

4 kommenttia:

 1. Tanni vainusi heti kun on ruusuista kyse - nyt jään odottelemaan ohjetta ja ja. kovettajaa on heti saatava!! Vai käykö tärkki..? No, odotan.. Hyvä saalis ja jotain mukavaa se teidän koiruuskin vainuaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu viikolla laitan ohjetta. Uskoisin että tärkkikin käy ,mutta ihan varma en oo, koska ite en oo mitään tärkännyt, mutta let see :)

   Poista
 2. Muistathan että tein tilauksen avainkaulanauhasta :) Päänsärkyä ilmassa myös tänään... ei mikään kiva olo taaskaan.

  VastaaPoista
 3. Täälläkin kummallista ruokahaluttomuutta, mutta voi johtua väsymyksestä..

  VastaaPoista

Jätä kommentti. Se tuo hyvän mielen :)